Papier do pieczenia na rolce

  • Papier biały lub brązowy, FSC;
  • Szerokość: 280 – 480 mm;
  • Długość: 6 m – 75 m;
  • Gramatura: 39 – 41 g/m2;
  • Dwustronnie silikonowany;
  • Wytrzymałość na temperaturę 220°C;
  • Bez tulejki;
  • Pakowany w kartonik lub w folię termokurczliwą z perforacją lub bez.

Papier do pieczenia na rolce w arkuszach

  • Papier biały lub brązowy, FSC;
  • Rozmiar: 380 mm x 420 mm;
  • Ilość arkuszy: 20 szt – 40 szt;
  • Gramatura: 39 – 41 g/m2;
  • Dwustronnie silikonowany;
  • Wytrzymałość na temperaturę 220°C;
  • Bez tulejki;
  • Pakowany w kartonik.

Papier do pieczenia składany w arkuszach

  • Papier biały lub brązowy, FSC;
  • Szerokość: 375-380 mm x 410-420 mm;
  • Gramatura: 39 – 41 g/m2;
  • Dwustronnie silikonowany;
  • Wytrzymałość na temperaturę 220°C;
  • Bez tulejki;
  • Pakowany w kartonik lub w woreczek foliowy.

Papier do pieczenia cateringowy

  • Papier biały lub brązowy, FSC;
  • Szerokość: 280 – 480 mm;
  • Długość: 50 m – 75 m;
  • Gramatura: 39 – 41 g/m2;
  • Dwustronnie silikonowany;
  • Wytrzymałość na temperaturę 220°C;
  • Na tulejce o średnicy: ∅ 38 mm;
  • Pakowany w folię termokurczliwą.

Papier do pieczenia cateringowy bez tulejki

  • Papier biały lub brązowy, FSC;
  • Szerokość: 280 – 480 mm;
  • Długość: 50 m – 75 m;
  • Gramatura: 39 – 41 g/m2;
  • Dwustronnie silikonowany;
  • Wytrzymałość na temperaturę 220°C;
  • Na tulejce o średnicy: ∅ 38 mm;
  • Pakowany w folię termokurczliwą.