Tacka do piekarnika bez dziurek

  • Rozmiar: 314 mm x 214 mm x 53 mm;
  • Grubość folii aluminiowej: 54-66 mikronów;
  • Pakowana w folię termokurczliwą w pakietach 3 – 10 szt.
Nowość!

Rękaw do pieczenia

  • Długość: od 3m do 100 m;
  • Szerokość: 280 mm – 360 mm;
  • Na tulejce o średnicy: ∅ 28 mm, ∅ 32 mm;
  • Pakowany z niebieskimi klipsami żaroodpornymi lub tradycyjnymi białymi;
  • Wytrzymałość na temperaturę: 230°C;
  • Pakowany w kartonik lub w folię termokurczliwą z perforacją lub bez.

Torebki do pieczenia mięsa

  • Rozmiary: 
małe: 250 mm x 380 mm;
średnie: 280 mm x 380 mm;
duże: 300 mm x 430 mm.
  • Wytrzymałość na temperaturę: 230°C;
  • Pakowane do tekturowej koperty.

Torebki do pieczenia ryby

  • Rozmiar: 200 mm x 600 mm;
  • Wytrzymałość na temperaturę: 230°C;
  • Pakowane do tekturowej koperty.

Rękaw do pieczenia cateringowy

  • Długość: od 50 m do 100 m;
  • Szerokość: 280 mm – 360 mm;
  • Na tulejce o średnicy: ∅ 28 mm, ∅ 32 mm;
  • Wytrzymałość na temperaturę: 230°C;
  • Pakowany w kartonik lub w folię termokurczliwą.